Відомого голлівудського режисера визнали винним у жорстокому вбивстві українки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомого голлівудського режисера визнали винним у жорстокому вбивстві українки

Відомого голлівудського режисера визнали винним у жорстокому вбивстві українки
Джерело:  online.ua

Популярного голлівудського режисера і сценариста Блейка Лейбла визнали винним у жорстокому вбивстві українки Яни Касьян.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Business Insider.

Поліції вдалося встановити, що дівчину перед смертю катували і гвалтували, а потім з тіла відкачали всю кров.

"Судовий процес над кінематографістом тривав два роки. В результаті чоловіка засудили до довічного ув'язнення без права на дострокове звільнення. Відомо, що в Лейбла і Касьян залишилася донька, яку, імовірно, візьме на виховання мати Яни",- передає видання.

Нагадаємо, що Блейк Лейбл - відомий режисер і сценарист, який прославився своїми коміксом "Синдром", що оповідає про божевільного лікаря, який вчинив серію жорстоких вбивств.

Видання зазначає, що під час вбивства Касьян Лейбл повторював один із сюжетів свого коміксу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Туреччині в результаті стрілянини, яку влаштував невідомий в нічному клубі, загинула популярна співачка Хаджер Тюлю. Зазначається, що після нападу не вдалося врятувати і власника закладу. Ще чотири людини поранені та були госпіталізовані в місцеву лікарню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?