У Львові анонсували будівництво найдорожчого та найбільшого IT-парку
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові анонсували будівництво найдорожчого та найбільшого IT-парку

У Львові анонсували будівництво найдорожчого та найбільшого IT-парку
Джерело:  online.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що уже 30 червня в місті стартує будівництво нового IT-парку вартістю $160 млн.

Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Мер підкреслив, що проект дозволить створити 14 тисяч робочих місць.

У відеопрезентації проекту вказано, що львівський IT-парк стане наймасштабнішим в Україні. У ньому буде 95 тисяч квадратних метрів офісних приміщень для інноваційних компаній.

Окрім того, на території розмістяться університет, готелі, торгові центри, дитсадок, паркінги, рекреаційна зона та інші об'єкти.

Нагадаємо, що раніше в місті визначили місце будівництва для заводу з переробки відходів. У цьому році влада виділить на будівництво заводу 40 млн гривень і гарантує подальше фінансування.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко в ході робочого візиту до Львівської області анонсував обговорення питання побудови вузької залізничної колії з Європи до Львова.  Наразі тривають консультації щодо продовження вузькоколійної залізничної колії до міста. Зараз вона закінчується на станції Мостиська-2, що на кордоні України та Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?