Говорили-балакали: Трамп прийняв неочікуване рішення щодо санкцій проти КНДР
Категорія
Політика
Дата публікації

Говорили-балакали: Трамп прийняв неочікуване рішення щодо санкцій проти КНДР

Говорили-балакали: Трамп прийняв неочікуване рішення щодо санкцій проти КНДР
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп на один рік продовжив дію санкцій проти КНДР.

Про це повідомляєпрес-служба Білого дому, передає ONLINE.UA.

Вказано, що таким чином американський лідер продовжив дію обмежень, запроваджених Вашингтоном у період між 2010 та 2017 роками.

"Мова йде про збереження в силі численних обмежувальних заходів, які вводилися в основному указами президента США Барака Обами в серпні 2010 року, квітні 2011 року, січні 2015 року, березні 2016 року, а також розпорядженням чинного глави держави від вересня 2017 року. Санкції передбачають обмеження на імпорт та замороження активів", - сказано в повідомленні.

В Білому домі підкреслили, що намагаються мінімізувати існування та ризик поширення матеріалів, придатних для використання зброї на Корейському півострові, а також додали, що дії уряду КНДР як і раніше становлять надзвичайну загрозу для національної безпеки, зовнішньої політики та економіки Сполучених Штатів.

Зазначимо, що термін дії санкцій закінчувався 26 червня 2018 року.

Як повідомляв  ONLINE.UA, в Білому домі заявили, що лідер КНДР Кім Чен Ин в ході переговорів із президентом США Дональдом Трампом дав обіцянку знищити полігон з випробування ракетних двигунів Сохе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?