За дивних обставин помер учасник культового американського рок-гурту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

За дивних обставин помер учасник культового американського рок-гурту

За дивних обставин помер учасник культового американського рок-гурту
Джерело:  online.ua

За дивних обставин пішов з життя барабанщик і один із засновників популярного американського рок-гурту Pantera Вінні Пол - йому було 54 роки.

 Про це 23 червня повідомили на сторінці колективу у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Помер Вінсент Пол Ебботт (Вінні Пол). Пол відомий своєю роботою як барабанщик в групах Pantera and Hellyeah", - сказно в повідомленні.

Екс-колеги Вінні Пола зазначили, що його родина просить проявити повагу до приватного життя в даній ситуації.

Нагадаємо, що культовий гурт Pantera був заснований шкільними друзями в 1981 році. До першого складу увійшли Вінні Пол Ебботт і його молодший брат Даррелл Ебботт, а також Томмі Бредфорд, Террі Глейз і Донні Харт. За всю кар'єру група випустила дев'ять альбомів, продала більш як 40 млн копій платівок і чотири рази номінувалася на премію Греммі.


15 років тому Pantera розпалася, і брати Ебботти створили новий колектив під назвою Damageplan. У 2006 році Вінні Пол сформував новий гурт Hellyeah, яка випустив 5 платівок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що володарка титулу "Міс Велика Британія — 2009", відома акторка і зірка реаліті-шоу Софі Градон була знайдена мертвою. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?