Він там буде, і крапка: Кличко анонсував будівництво нового музею в центрі Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Він там буде, і крапка: Кличко анонсував будівництво нового музею в центрі Києва

Він там буде, і крапка: Кличко анонсував будівництво нового музею в центрі Києва
Джерело:  online.ua

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що на місці розкопок на Поштовій площі буде створено музей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  прес-служба мера.

Вказано, що це рішення ухвалила Київрада у четвер, 21 червня.

Кличко наголосив, що Київрада зробила все, аби і від інвестора можна було вимагати виконання його зобов'язань. Було вирішено заснувати комунальне підприємство, яке буде займатися питанням збереження артефактів.

Окрім того, мер відповів на закиди, що влада столиці нібито не хоче створювати музей на Поштовій площі.

"З самого початку, коли були знайдені ці артефакти, наше завдання було їх зберегти. І передати наступним поколінням ці історичні знахідки. Нам потрібно презентувати ту унікальну історію, яка є у нашого міста. Завдяки цьому Київ, зокрема, стає і більш привабливим для туристів, - підкреслив Кличко. - Знайшлися люди, які використовують цю тему для особистого піару. Лунають звинувачення, що хтось не бажає робити музей. Я завжди казав - музей там буде. Крапка. І ми розробили алгоритм як далі діяти покроково", - заявив мер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що уже 30 червня в місті стартує будівництво нового IT-парку вартістю $160 млн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?