"Мені взагалі байдуже": скандал навколо Меланії Трамп набирає обертів
Категорія
Світ
Дата публікації

"Мені взагалі байдуже": скандал навколо Меланії Трамп набирає обертів

"Мені взагалі байдуже": скандал навколо Меланії Трамп набирає обертів
Джерело:  online.ua

Скандал навколо куртки першої леді США Меланії Трамп з написом "Мені взагалі байдуже, а вам?", у якій вона відправилася відвідати дітей нелегальних мігрантів, набирає обертів: найавторитетніші видання США заявивли, що таким чином Меланія вирішила показати, що її не цікавлять проблеми мігрантів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

"У соцмережах почали демонструвати, як повинна була б виглядати куртка Меланії Трамп під час її візиту до мігрантів. Так, дизайнер та ілюстратор Джастін Теодоро опублікував у Мережі скетч куртки з написом "Нікому не повинно бути байдуже". А ілюстратор Хуана Медіна, яка є колишньою іммігранткою, порівняла куртку Меланії з висловлюванням, що нібито належить Марії Антуанетті: "Якщо у них немає хліба, нехай їдять тістечка!", - сказано в повідомленні.

Окрім того, відомий бренд одягу Wildfang створив куртку і футболки, а також інші предмети гардероба, з написом "Мені реально не байдуже, а вам хіба ні?".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Меланія Трамп перенесла серйозну операцію на нирках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?