В The Ring заявили, що ще один український боксер знаходиться "на шляху до Залу боксерської слави"
Категорія
Спорт
Дата публікації

В The Ring заявили, що ще один український боксер знаходиться "на шляху до Залу боксерської слави"

В The Ring заявили, що ще один український боксер знаходиться  "на шляху до Залу боксерської слави"
Джерело:  online.ua

Головний редактор найстарішого боксерського журналу The Ring Magazine Даг Фішер заявив, що український боксер Василь Ломаченко знаходиться на шляху до Залу боксерської слави.

Про це він написав у своїй статті, передає ONLINE.UA.

  "Є Василь Ломаченко, який завоював пояси у трьох вагових категоріях, і багато людей говорить, що він номер один pound-for-pound. Я приймаю і це. Я не сперечаюся із цими людьми. Ви знаєте, що він програв бій Салідо, і дехто каже, що це применшує його заслуги. Я так не думаю. Усе залежить від твого виступу. Я, чесно, вважаю, що Салідо переміг, але Ломаченко проявив себе в тому бою, який був для нього лише другим у професійному боксі. Він - чемпіон, навіть якщо він не виграв титул у тому поєдинку", - сказано в повідомленні.

Фішер додав, що на його думку, перший номер - це Геннадій Головкін. Редактор зауважив, що боксер не завойовував титули в різних вагових категоріях, але затвердив себе як чемпіон у середній вазі.

Журналіст підкреслив, що, якщо боксер йде до Зали боксерської слави, він, безумовно, один із найкращих бійців свого часу.

"Я додам, що Ломаченко і Кроуфорд також на шляху туди. Вони йдуть у правильному напрямку", - заявив Фішер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  відомий аргентинський футболіст Дієго Марадона відзначився скандальними витівками на матчі збірної Ісландії і Аргентини в рамках ЧС-2018, який цього року проходить в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?