Знову в центрі уваги: Трюдо оштрафували за окуляри
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову в центрі уваги: Трюдо оштрафували за окуляри

Знову в центрі уваги: Трюдо оштрафували за окуляри
Джерело:  online.ua

Канадського прем'єра Джастіна Трюдо оштрафували на 100 доларів за те, що він не задекларував подаровані йому дві пари окулярів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBC.

Вказано, що політик не задекларував подарунок, вартість якого становить більше 200 доларів. Варто зазначити, що згідно з місцевим законодавством, прем'єр зобов'язаний протягом 30 днів повідомляти про всі отримані подарунки, вартість яких перевищує 200 доларів.

"Сталася адміністративна помилка, і необхідні форми не були заповнені протягом необхідних 30 днів", - розповіла прес-секретар Джастіна Трюдо.

ЗМІ пише, що канадський лідер отримав у подарунок дві пари сонцезахисних окулярів Fellow Earthlings в оправі з шкіряною обробкою. За попередньою інформацією, вони можуть коштувати від 300 до 500 доларів.

Нагадаємо, раніше в Білому домі жорстко розкритикували канадського лідера Джастіна Трюдо після підсумкової прес-конференції саміту G7, назвавши його "слабким і нечесним".

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США заявив, що Канаді дорого обійдеться критика прем’єр-міністра Джастіна Трюдо на адресу американського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?