Генсек НАТО розказав, чим займаються співробітники Альянсу у вільний час
Категорія
Світ
Дата публікації

Генсек НАТО розказав, чим займаються співробітники Альянсу у вільний час

Генсек НАТО розказав, чим займаються співробітники Альянсу у вільний час
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг розповів, що співробітники Альянсу після закінчення робочого дня дивляться на великому екрані прямо в будівлі нової штаб-квартири в Бельгії матчі Чемпіонату світу з футболу.

Про це він заявив в ході спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем, передає ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новини".

«Приміщення, в якому ми зараз знаходимося - «Агора », - розміром як два з половиною футбольних поля. І, як виявилося, це чудове місце, щоб подивитися хорошу гру. Після робочого дня наш персонал дивиться трансляцію Чемпіонату світу на великому екрані», - розповів Столтенберг.

Окрім того, генсек Альянсу зазначив, що десять союзників по НАТО беруть участь в турнірі, тому «є непоганий шанс, що один з них стане чемпіоном світу».

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін витратив шість років і понад 11 мільярдів доларів на підготовку до проведення Чемпіонату світу з футболу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Європарламенті заявили, що свідомі європейські політики повинні бойкотувати Чемпіонат світу з футболу в Росії, який пройде на тлі порушень прав людини режимом у цій країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?