Бойовики атакували ЗСУ з забороненої зброї: поранено багато українських військових
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики атакували ЗСУ з забороненої зброї: поранено багато українських військових

Бойовики атакували ЗСУ з забороненої зброї: поранено багато українських військових
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною, але контрольованою. Бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості і відкривають вогонь по позиціях ООС з забороненої зброї. В результаті запеклих боїв п'ятеро українських захисників отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 23 червня, бойовики 25 разів відкривали прицільний вогонь по українським військовим. У першій половині доби вони обстрілювали позиції ООС з гранатометів і стрілецької зброї, а ввечері і вночі застосовували артилерію великого калібру, міномети, БМП та РПГ.

Інтенсивні бої тривали біля Кримського, Новотошківського, Золотого і Світлодарська на Луганському напрямку, біля Пєсков, Кам'янки та Авдіївки - на Донецькому. Найбільш складною ситуація залишалася на Маріупольському напрямку, в районі Павлопіля, Широкино, Лебединського та Водяного.

Бійці ЗСУ давали адекватну відповідь на всі провокації бойовиків. За даними розвідки, трьох окупантів було знищено і ще чотирьох поранено. Також російсько-окупаційні війська втратили одну одиницю автотранспорту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ООС взяли нову стратегічну висоту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?