У Києві власник ресторану розстріляв відвідувачів: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві власник ресторану розстріляв відвідувачів: опубліковані фото і відео

У Києві власник ресторану розстріляв відвідувачів: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Вночі з 23 на 24 червня в Оболонському районі Києва сталася смертельна подія - власник ресторану влаштував стрілянину по відвідувачах. В результаті інциденту загинув один чоловік, ще один з пораненнями був госпіталізований.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіціі в Києві, яка опублікувала фото з місця події.

Правоохоронці повідомили, що у власника ресторану з відвідувачами виник конфлікт, який призвів до стрілянини. На даний момент того, хто стріляв в людей, затримано. Він є громадянином іншой країни.

Також на місці події був виявлений бойовий пістолет Макарова, з якого власник ресторану влаштував стрілянину, і гільзи. Відзначається, що на зброї знищені номера.

Загиблим при стрільбі в ресторані виявився 29-річний уродженець Запорізької області. Поранення отримав уродженець Донецької області 1987 року народження.

На місці події працюють правоохоронці. На даний момент вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею, що передбачає покарання за умисне вбивство. Власнику рестрану, що стріляв в відвідувачів, загрожує до 15 років в'язниці.

На сторінці "Вартові еспресо" в соцмережі також було опубліковано відео з ресторану, де сталася стрілянина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під Києвом розстріляли авто кримінального авторитета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?