У Держдепі США зробили важливу заяву щодо термінів зустрічі Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Держдепі США зробили важливу заяву щодо термінів зустрічі Трампа і Путіна

У Держдепі США зробили важливу заяву щодо термінів зустрічі Трампа і Путіна
Джерело:  MSNBC

Зустріч президента США Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна може відбутися в "недалекому майбутньому".

Про це повідомив держсекретар США Майк Помпео в інтерв'ю MSNBC, передає ONLINE.UA.

Помпео уточнив, що остаточне рішення по зустрічі Трампа і Путіна буде прийнято після візиту в Росію радника з національної безпеки США Джона Болтона. В ході його поїздки в Москву буде обговорюватись можливість зустрічі американського та російського лідерів.

Також глава Держдепу США підкреслив, що на сьогоднішній день Вашингтон намагається знайти точки, в яких американські інтереси збігаються з російськими. Але при цьому влада США має намір продовжувати відстоювати ті інтереси своєї країни, які перетинаються з інтересами Москви.

Американські ЗМІ при цьому повідомляють, що зустріч Трампа і Путіна може відбутися до саміту НАТО в Брюсселі, який запланований на 11-12 липня, або після візиту президента США до Великої Британії, куди він вирушить після саміту Альянсу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Лондоні висловили занепокоєність через можливу зустріч Путіна і Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?