Зірки "Гри престолів" Кіт Герінгтон і Роуз Леслі одружилися: з'явилися перші фото і відео з весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірки "Гри престолів" Кіт Герінгтон і Роуз Леслі одружилися: з'явилися перші фото і відео з весілля

Зірки "Гри престолів" Кіт Герінгтон і Роуз Леслі одружилися: з'явилися перші фото і відео з весілля
Джерело:  online.ua

У суботу, 23 червня, відбулося довгоочікуване весілля зірок серіалу "Гра престолів" Кіта Герінгтона і Роуз Леслі. Урочистості відбувалися в Шотландії, на батьківщині нареченої, в замку її батька, розташованому недалеко від Абердіна.

Перші фото з весілля Кіта Герінгтона і Роуз Леслі були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

Церемонія одруження Кіта Герінгтона і Роуз Леслі проходила в церкві Рейн в Абердінширі. До вівтаря наречену, яка постала перед гостями в білій мереживній сукні і довгій фаті, проводив батько. Кіт Герінгтон для весілля вибрав класичний костюм з фраком. При цьому сам батько нареченої був в традиційному шотландському вбранні.

На весіллі героїв "Гри престолів" були присутні багато гостей, серед яких були помічені ряд зірок. Серед них були присутні Софі Тернер, Пітер Дінклейдж, Емілія Кларк, Малин Акерман, Джек Доннеллі і інші. Відомо, що з усіх гостей заходу взяли клятву, що вони не будуть розголошувати подробиці весілля.

У мережі вже з'явилися перші відео з весілля Кіта Герінгтона і Роуз Леслі. На кадрах показано, як гості зустрічають молодят, обсипаючи їх рисом і пелюстками троянд. Також в роликах відобразили зворушливий момент, коли Роуз Леслі направляється до церкви в супроводі батька для того, щоб дати одну з найважливіших клятв у своєму житті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Меган Маркл і принц Гаррі підписали шлюбний договір з жорсткими умовами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?