Втрата незалежності: Лукашенко зробив несподівану заяву про майбутнє Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Втрата незалежності: Лукашенко зробив несподівану заяву про майбутнє Білорусі

Втрата незалежності: Лукашенко зробив несподівану заяву про майбутнє Білорусі
Джерело:  online.ua

Білоруський глава Олександр Лукашенко не виключає, що республіка може втратити незалежність і увійти до складу іншої держави. Він також бачить загрозу, що в Білорусі можуть розв'язати війну, таку ж як в Україні.

Про це Лукашенко заявив в ході наради під час візиту в Шкловський район Могильовської області, передає ONLINE.UA з посиланням на телеканал ОНТ.

Причиною втрати незалежності республіки, на думку Лукашенка, може бути економічний провал, який виникне через невиконання поставлених завдань в сільському господарстві.

"Ми на фронті. Якщо не витримаємо ці роки, провалимося, значить, треба буде або до складу якоїсь держави йти, або о нас будуть просто витирати ноги. А, не дай бог, ще розв'яжуть війну як в Україні", - заявив білоруський лідер.

При цьому Лукашенко не уточнив, з якого боку йде загроза для Білорусі, і за яких умов можливий найгірший сценарій майбутнього республіки.

На телеканалі ОНТ опубліковано також відео несподіваної заяви Лукашенка про загрозу втрати незалежності Білорусі. При цьому в офіційний звіт про поїздку президента в Могильовську область його слова не включені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко виступив за дружбу з Євросоюзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?