Я абсолютно не уявляю, що далі: Бабченко розповів про своє життя після "вбивства"
Категорія
Україна
Дата публікації

Я абсолютно не уявляю, що далі: Бабченко розповів про своє життя після "вбивства"

Я абсолютно не уявляю, що далі: Бабченко розповів про своє життя після "вбивства"
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Аркадій Бабченко заявив, що його життя після спецоперації з "вбивством" знову повністю зламано. Він не уявляє, що буде далі, підкресливши, що нічого ще не закінчилося.

Про своє життя після "вбивства" Бабченко написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Журналіст повідомив, що через полювання російських спецслужб він позбавлений всього, аж до прогулянки на вулиці і зустрічей з друзями. За словами Бабченко, він до цих пір носить "штани, в яких був в морзі", так як можливості купити нові у нього немає.

"Моє життя в черговий раз зламано повністю. Я абсолютно не уявляю, що далі. Де я буду далі жити, як я буду далі жити, як буде жити моя дитина, в яку школу вона буде ходити, чи зможе вона просто вийти погуляти на вулицю без взводу автоматників", - описує Бабченко ситуацію, в якій опинилася його сім'я після спецоперації з вбивством.

Також Аркадій написав, що Росія продовжує операцію щодо замовних убивств в Україні. Він зазначає, посилаючись на свідчення Германа в суді, що тільки в Києві знаходиться близько десятка груп "найманих убивць", які курірує Москва, і вони будуть продовжувати виконувати отримані завдання.

"Нічого не закінчилося. Розумієте? Нічого ще не закінчилося. Герман на суді говорить, що він - організатор тільки однієї з груп. А є ще й інші. Тільки в Києві, за його словами, близько десятка. І це надовго. І це - серйозно. Люди працюють, бабло сюди заходить, зброя заходить, до виборів будуть розхитувати ситуацію однозначно", - пише журналіст.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський журналіст Аркадій Бабченко опублікував документ, який назвав "орієнтуванням ФСБ на своє вбивство".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?