Бойовики повністю знищують звільнене Південне: в мережі показали жахливі наслідки обстрілів
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики повністю знищують звільнене Південне: в мережі показали жахливі наслідки обстрілів

Бойовики повністю знищують звільнене Південне: в мережі показали жахливі наслідки обстрілів
Джерело:  online.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ навмисне знищують населений пункт Південне, яке в травні 2018 році перейшло під контроль українських військових. Вони обстрілюють житлові квартали Південного освітлювальними мінами, снарядами і трасуючими кулями, в результаті чого знищено цілі вулиці.

Фото наслідків після обстрілів бойовиків по Південному були опубліковані на сторінці оперативного командування "Північ" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

В "Півночі" відзначають, що Південне було зайнято українськими військовими без боїв, тому цей населений пункт мав всі шанси на відновлення цивілізованого життя. Але бойовики вирішили цілеспрямовано зруйнувати цей населений пункт, щоб викликати паніку у мирних жителів і підірвати довіру українців до ЗСУ, транслюючи штучний посил - "Якби тут не було українських військових - по вам би не стріляли".

Також в оперативному командуванні "Північ" вказали, що з боку ОРДЛО немає ніяких гарантій на безпечну роботу рятувальників і пожежних розрахунків в Південному. Відзначається, що будь-який транспорт, що рухається в сторону цього населеного пункту або в зворотному напрямку обстрілюється з боку бойовиків, які не дають можливості зберегти інфраструктуру Південного.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали фото бійця ЗСУ, героїчно загиблого на Донбасі при ворожому обстрілі.

5b2fa3e9f01de

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?