Королівські хрестини: Кейт Міддлтон і принц Вільям готуються до важливої ​​події
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівські хрестини: Кейт Міддлтон і принц Вільям готуються до важливої ​​події

Королівські хрестини: Кейт Міддлтон і принц Вільям готуються до важливої ​​події
Джерело:  Hello Magazine

У Лондоні, 9 липня відбудеться хрещення новонародженого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Важлива подія в житті принца Луї буде проходити в Королівській каплиці Сент-Джеймсського палацу - проводити таїнство буде архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі.

Подробиці хрестин принца Луї повідомляє журнал Hello!, передає ONLINE.UA.

Після того, як стало відомо про хрещення маленького принца британці почали масово робити ставки на кандидатів в хресні батьки сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, імена яких подружжя тримає в секреті. Найвірогіднішим кандидатом на роль хрещеного батька, на їхню думку, є Мігель Гед, особистий секретар принца Вільяма. Хрещеною мамою тримісячного малюка може стати Тіггі Петтіфер, яка була нянею принців Вільяма і Гаррі в 90-і роки.

Також британці вважають, що на роль хрещеної мами для сина Кейт Міддлтон і принца Вільям можуть вибрати колишню особисту секретарку герцогині Кембриджської Ребекку Прістлі, дочку герцогині Корнуольскої Лору Лопес або ж принцесу Беатріс.

Нагадаємо, принц Джордж, старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма, був хрещений в 2013 році. Його хресними батьками стали семеро людей, серед яких були Зара Тіндалл і давні друзі подружжя Олівер Бейкер і Емілія Джардін-Патерсон. Принцесу Шарлотту похрестили в 2015 році. Її хрещеними батьками стали близькі друзі і родичі королівської сім'ї - Софі Картер, Джеймс Мід, Адам Міддлтон, Лаура Феллоуз і Томас Ван Штраубенц.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 червня в Шотландії одружилися зірки "Гри престолів" Кіт Герінгтон і Роуз Леслі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?