День Конституції 2018: куди піти на вихідні - афіша заходів на День Конституції України на ONLINE.UA
Категорія
Україна
Дата публікації

День Конституції 2018: куди піти на вихідні - афіша заходів на День Конституції України на ONLINE.UA

День Конституції 2018: куди піти на вихідні - афіша заходів на День Конституції України на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

У четвер, 28 червня, в Україні відзначається День Конституції, яка була прийнята 22 роки тому, в 1996 році. З нагоди цього свята в українців буде чотири вихідних дня. ONLINE.UA пропонує добірку святкових заходів, які готуються в Києві і в інших містах України з нагоди Дня Конституції 2018.

День Конституції 2018: програма заходів у Києві

У Києві до Дня Конституції 2018 готується маса цікавих заходів. У святковий день, 28 червня, буде проводитися покладання квітів до пам'ятників історичних особистостей і державних діячів в парках Києва у всіх районах міста, а також заплановані концертні програми, які пройдуть в Гідропарку, парках "Перемога" та "Партизанська слава".

Виставка квітів "Мир велетнів" на Співочому полі

На Співочому полі відкривається нова виставка квітів у Печерському ландшафтному парку, яка буде проходити до 15 липня. Гості зможуть насолодитися гігантськими експозиціями, на створення яких пішло більше 200 тисяч квітів декількох десятків сортів.

Виставка відкрита з 12:00 до 21:00.
Ціна: 50 гривень для дорослих, 25 гривень для дітей

Концерт Олега Скрипки та оркестру НАОНІ

У День Конституції 2018 у Києві в Hall Freedom відбудеться великий святковий концерт Олега Скрипки та оркестру Національного академічного оркестру народних інструментів України. 40 музичних інструментів обіцяють музичне цунамі, посилене енергетикою фронтмена ВВ.

Початок: о 19:00
Ціна квитка: від 250 грн.

Кінофестиваль короткометражного кіно «Повітря 2018»

У День Конституції 2018, в Києві відкриється фестиваль короткометражного кіно, який проходитиме щодня до 30 червня включно. Глядачам обіцяють показати нові вітчизняні фільми, а також влаштувати майстер-класи по всіх етапах кіновиробництва, уроки акторства і операторської майстерності.

Адреса: вул. Ф. Максименка, 21, парк «Пуща-Водиця»
Початок: о 16:00

Концерт гурту Ляпіс-98

28 червня, на Veranda Terrace перед киянами і гостями української столиці виступить легендарний гурт "Ляпіс-98" за участю її лідера Сергія Міхалка. Глядачі зможуть почути популярні хіти гурту "Ти кинула", "Котик", "А-у", а також нові композиції музичного колективу.

Адреса: м Київ, Набережне шосе, 11А, Veranda Terrace
Початок: о 19:00

Джазовий концерт на пляжі Південний Берег Києва

Увечері в День Конституції, 28 червня, на пляжі Південний Берег Києва на Трухановому острові відбудеться яскравий джазовий концерт, який перенесе гостей в далеку Америку. Глядачі зможуть почути легендарні балади з репертуару Гленна Міддера у виконанні Національного академічного духового оркестру України.

Адреса: Труханів острів (200 м від пішохідного моста), ПБК
Початок: о 20:00
Вхід: від 350 грн.

День Конституції 2018: програма заходів у Львові

Фестиваль Leopolis Jazz Fest

У Львові в День Конституції, 28 червня, заплановано кілька безкоштовних святкових заходів. На площі Ринок, на сцені у дворі палацу Потоцьких і головній сцені ім. Едді Рознера в парку Богдана Хмельницького напередодні свята, 27 липня, відкриється джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest, який буде проходити до 1 липня включно. На українців чекає яскравий концерт українських та світових зірок джазу.

Концерт гурту ONUKA

Порадує львів'ян і гостей міста на День Конституції всесвітньо відомий український гурт ONUKA. Концерт буде проходити в рамках фестивалю Leopolis Jazz Fest.

Початок концерту: о 17:00
Вхід: безкоштовний

Сімейний фестиваль у Стрийському парку

Також у Львові в рамках програми до Дня Конституції України 2018 заплановано провести благодійний сімейний фестиваль, який буде проходити у Стрийському парку. Гостям заходу організатори готують музичну програму, турнір з шахів, катання на байках, дитячі квести і безліч інших розваг.

Початок: о 14:00
Вхід: безкоштовний

День Конституції 2018: програма заходів у Одесі

Концерт "Студії Квартал 95"

В Одесі на День Конституції також буде не нудно. Одеситам і гостям міста можна буде відвідати ряд розважальних заходів, які будуть проходити 28 червня. Зокрема, на сцені Концерт-холу Одеса гумористи "Студії Квартал 95" проведуть "Improv Live Show" - концерт, який пройде без сценарію.

Початок концерту: о 20:00

Фестиваль електронної музики

Також в Одесі на святкових вихідних з нагоди Дня Конституції 2018 буде проводитися фестиваль електронної музики, на якому виступлять кращі українські та західні діджеї. Фестиваль буде проходити на Фрацузському бульварі з 29 по 30 червня.

Початок: о 21:00

Концерт "ВІА Гра"

30 червня в Одесі пройде концерт знаменитого тріо ВІА Гра. Артистки популярного гурту будуть виступати в Bono Beach Club з новими хітами та відомими на всю країну композиціями.

Початок концерту: о 23:00

День Конституції 2018: програма заходів у Харкові

Родинний фестиваль VDOMA Fest

У Харкові на День Конституції 2018 заплановані також ряд безкоштовних заходів, які можуть відвідати харків'яни і гості міста під час тривалих святкових вихідних. 28 червня, біля будівлі Української академії лідерства, на вулиці Такопія, 12-Б, відбудеться родинний фестиваль VDOMA Fest. Гостей чекають інтерактивні майстер-класи, відкриті лекції, йога, фудкорти і сучасна українська музика, за допомогою яких організатори заходу мають намір створити затишну домашню атмосферу за межами квартир українців.

Початок: о 14:00
Вхід: безкоштовний

Концерт кавер-гурту "Take five"

29 червня, в п'ятницю, в харківському арт-клубі "Корова" відбудеться концерт кавер-гурту "Take five". Глядачів у мікрофона порадує відомий учасник телешоу "Голос країни" Єгор Шагако, а після концерту гостям обіцяють dj-set від Andrey Fiestov & Мс Kutkovoj.

Початок: о 20:00
Вхід: вільний
 
День Конституції 2018: програма заходів у Дніпрі

Екскурсії у Музеї цікавої науки

У Дніпрі на святкові вихідні до Дня Конституції України заплановані також ряд цікавих заходів. Наприклад, в парку Глоби, в Музеї цікавої науки будуть проводиться циклічні екскурсії, в ході яких кожен бажаючий зможе відчути себе справжнім вченим. Приходити на екскурсії можна в будь-який час без попереднього запису.

Екскурсія "Катеринослав український"

У День Конституції 2018 у Дніпрі запланована надихаюча екскурсія "Катеринослав український", в ході якої можна дізнатися про "степового Парнаса", козака Лазаря Глобу і його сади, про український архітектурний модерн, про творців сучасної української літератури.

Початок екскурсії: о 16:00 біля Історичного музею Д.І. Яворницького.
Ціна: 70 гривень

Святковий концерт в Best River Resort BARTOLOMEO

30 червня в Дніпрі відбудеться великий концерт популярних зірок в Best River Resort BARTOLOMEO. Перед гостями заходу виступлять гурппи MOZGI, агонія, KAZKA і MISHELLE ANDRADE.

Початок: о 19:00

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як будуть відпочивати українці на День Конституції 2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?