Вони - загарбники: Трамп шокував ще однією гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони - загарбники: Трамп шокував ще однією гучною заявою

Вони - загарбники: Трамп шокував ще однією гучною заявою
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп порівняв нелегальних мігрантів із "загарбниками, які намагаються ввірватися в США", а також заявив, що їх потрібно негайно депортувати до країн, звідки вони приїхали, без будь-якого судового процесу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Ми не можемо дозволити всім цим людям вторгнутися в нашу країну. Коли хтось прибуває, ми повинні негайно, без суддів або судових справ, повернути їх туди, звідки вони приїхали", - написав Трамп у Twitter.

Варто зазначити, що гучну заяву глави Білого дому зразу ж розкритикували правозахисники та адвокати з прав мігрантів. Вони підкреслили, що це порушує положення про належне судочинство Конституції США, яке застосовуються як до громадян Сполучених Штатів, так і до осіб, які не мають американського громадянства.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп жорстко розкритикував міграційну політику Німеччини, а також додав, що Білий дім не повинен допустити повторення таких проблем, які виникли через міграцію в Європі. Він також зазначив, що рівень злочинності в Німеччині стрімко зростає.

Як повідомляв ONLINE.UA,  канцлерка Німеччини Ангела Меркель впереше відповіла на заяву американського лідера Дональда Трампа  про ріст рівня злочинності в ФРН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?