Ми робимо найгірше: Макрон проаналізував політичну кризу в Європі
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми робимо найгірше: Макрон проаналізував політичну кризу в Європі

Ми робимо найгірше: Макрон проаналізував політичну кризу в Європі
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Європа переживає політичну кризу через проблеми вторинної міграції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Французський лідер підкреслив, що необхідні ясні ідеї, щоб вирішити цю проблему.

"У нас в ЄС є цінності, і кожен раз, коли ми їх віддаємо, ми робимо найгірше. Цінності - це повага прав людини, повага інших держав і солідарність, яка нас скріплює", - заявив Еммануель Макрон журналістам.
Окрім того, він зазначив, що оптимальне рішення буде прийняте за співпраці країн ЄС, яким доведеться рівномірно розділити навантаження.
"З цього питання Франція ні чиїх уроків не потребує. Ми друга країна за кількістю прийнятих в цьому році біженців. ЄС необхідно краще захищати власні кордони",- наголосив президент Франції. 
Нагадаємо, що раніше Еммануель Макрон висловився за введення фінансових санкцій щодо тих держав, які відмовляються приймати біженців. Після цього Італія запропонувала свій план на екстреній зустрічі з питань біженців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  канцлерка Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон заявили, що необхідно створити Раду безпеки ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?