Це жалюгідне фінансове становище: Джонні Депп зробив неочікувану заяву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це жалюгідне фінансове становище: Джонні Депп зробив неочікувану заяву

Це жалюгідне фінансове становище: Джонні Депп зробив неочікувану заяву
Джерело:  online.ua

Актор Джонні Депп наразі знаходиться в "жалюгідному фінансовому становищі", адже витратив майже всі гроші, які заробив за роки успішної кінокар'єри.

Про це він розповів The Rolling Stone, передає ONLINE.UA.

Видання зазначає, що ще нещодавно статок актора оцінювали в 650 мільйонів доларів, проте зараз у Деппа майже нічого немає.

Сам зірка додав, що дуже багато витрачав, однак і припустити не міг, що його фінансове становище є настільки жалюгідним. Він заявив, що відповідальна за ситуацію, що склалася, компаніяThe Management Group, яка займалася його фінансами.

"Я грошей не рахував... А відповідальність за моє нинішнє фінансове становище повинна нести компанія The Management Group, яка вела мої фінансові справи... Я не розбирався в документах, які давали мені на підпис, не хотів дивитися на чортові документи, бо довіряв цим людям... А вони не надавали даних про фінансову ситуацію", - зазначив актор.

Видання пише, що актор подав до суду на компанію. Вона вже встигла подати проти актора зустрічний позов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення з відомою акторкою Ембер Херд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?