Виконавець "молодої вовчиці" стане хедлайнером Atlas Weekend
Категорія
Культура
Дата публікації

Виконавець "молодої вовчиці" стане хедлайнером Atlas Weekend

Виконавець "молодої вовчиці" стане хедлайнером Atlas Weekend
Джерело:  online.ua

Співак Олег Винник стане хедлайнером першого дня київського фестивалю Atlas Weekend, який пройде цього літа.

Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці заходу, передає ONLINE.UA.

"Рекомендуємо квітковим крамницям поблизу ВДНГ запастися квітами, адже один з хедлайнерів Atlas Weekend-2018 - Олег Вінник з ексклюзивною рок-програмою", - сказано в повідомленні.

Також вказано що 3 липня на головній сцені опен-ейру виступатимуть кращі українські артисти, а вхід на фестиваль буде вільним.

Нагадаємо, Олег Винник - український співак, композитор та автор пісень. Почав свою кар'єру як російськомовний співак (випустив два російськомовні альбоми «Ангел» (2011) та «Счастье» (2013). Згодом почав також співати україномовні пісні та випустив повністю україномовний альбом «Роксолана». Хоча у репертуарі Винника є пісні як російською, так і українською мовами, співакові часто дорікають тим, що під час своїх виступів на концертах в Україні, він часто виконує лише свої російськомовні пісні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у центрі Києва, на Софійській площі, виступить відомий американський актор театру і кіно Джон Малкович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?