Вирішальний матч Іран-Португалія на ЧС-2018: результати і відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вирішальний матч Іран-Португалія на ЧС-2018: результати і відео голів

Вирішальний матч Іран-Португалія на ЧС-2018: результати і відео голів
Джерело:  online.ua

У російському Саранську на стадіоні "Мордовія Арена" відбувся вирішальний матч третього групового туру чемпіонату світу 2018 з футболу, в якому зіграли збірні Ірану та Португалії. Гра завершилася з рахунком 1:1, завдяки чому португальці отримали путівку в 1/8 фіналу ЧС-2018, а іранці завершили свою участь в мундіалі.

Відео голів та огляд матчу Іран-Португалія було опубліковано на офіційному каналі FIFA, передає ONLINE.UA.

Вже на 3-й хвилині матчі Роналду намагався забити гол у ворота суперників, але голкіпер іранців не допустив небезпечного моменту і зловив м'яч. При цьому португальцям вдалося відкрити рахунок у грі - перші гол був забитий у ворота збірної Ірану на 45-й хвилині, його автором став Куарежма.

У другому таймі Роналду знову намагався пробити ворота іранців під час пенальті, але так і не зміг реалізувати 11-метровий. Після цього на полі жодна команда не могла заволодіти ініціативою. У доданому часу збірна Ірану змогла зрівняти рахунок - футболіст Анасаріфард успішно реалізував пенальті.

Завершився матч Іран-Португалія з рахунком 1:1. Португальці вийшли в плей-офф з групи В з п'ятьма очками. В 1/8 фіналу ЧС-2018 збірна Португалії зіграє з Уругваєм. Іран з 4 очками завершив участь в чемпіонаті світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що матч між збірними Португалії та Іспанії на ЧС-2018 завершився з рахунком 3:3.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?