Бережи себе: Сущенко звернувся до Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

Бережи себе: Сущенко звернувся до Сенцова

Бережи себе: Сущенко звернувся до Сенцова
Джерело:  online.ua

Український політв'язень Роман Сущенко, якого тримають у російській колонії, звернувся до Олега Сенцова з прохання припинити голодування.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав громадський захисник Сущенка Марк Фейгін, передає ONLINE.UA.

"Вийшов від Романа Сущенка з Лефортового. Він просить передати Олегу Сенцову, щоб він беріг себе і відмовився від голодування. Банальні слова тут ні до чого, і так все зрозуміло", – сказано в повідомленні адвоката.

Окрім того, Марк Фейгін додав, що Роман Сущенко також передає українській омбудсменці Людмилі Денісовій слова підтримки і дуже просить усіх, від кого це залежить, допомогти їй домогтися зустрічі з політв'язнями.

Нагадаємо, що 18 червня уповноважену Верховної Ради з прав людини Людмилу Денісову не пустили до ув’язненого в Росії українського журналіста Романа Сущенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мосміськсуд в Росії засудив громадянина України Романа Сущенка до 12 років колонії суворого режиму за шпигунство.  Варто зазначити, що обвинувачення просило посадити журналіста на 14 років.

 Романа Сущенка затримали в кінці вересня 2016 року в Москві. Співробітники ФСБ Росії заявили, що він є працівником української розвідки і приїхав до столиці РФ для проведення шпигунської діяльності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?