В результаті вибуху смартфона загинув відомий підприємець: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В результаті вибуху смартфона загинув відомий підприємець: з'явилося відео

В результаті вибуху смартфона загинув відомий підприємець: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Малайзії відомий підприємець та директор компанії Cradle Fund Назрин Гассан загинув в результаті вибуху сматрфона, який стався в його спальні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Metro.

ЗМІ зазначає, що точна причина смерті чоловіка поки невідома, проте, найімовірніше, що бізнесмен отримав травму від уламку гаджета, який потрапив в потилицю. За іншою версією, причиною також міг стати дим від пристрою.

Родичі померлого розповіли, що в нього було два смартфони - Blackberry і Huawei. І, знову ж таки, який саме вибухнув, так і не встановлено.

"Хто б міг подумати, що настільки нешкідлива рутинна процедура - зарядка смартфона - може стати причиною того, що троє дітей будуть рости без батька", - додав зять Гассана.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Туреччині в результаті стрілянини, яку влаштував невідомий в нічному клубі, загинула популярна співачка Хаджер Тюлю.  Зазначається, що після нападу не вдалося врятувати і власника закладу. Ще чотири людини поранені - вони були госпіталізовані в місцеву лікарню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?