У лікарні помер 20-річний боєць ЗСУ, поранений ворожим снайпером на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У лікарні помер 20-річний боєць ЗСУ, поранений ворожим снайпером на Донбасі

У лікарні помер 20-річний боєць ЗСУ, поранений ворожим снайпером на Донбасі
Джерело:  online.ua

У лікарні Дніпра помер 20-річний український військовий Руслан Баглик, який був поранений 19 червня ворожим снайпером на Донбасі. Лікарі до останнього боролися за життя молодого українського захисника, але врятувати його не вдалося.

Про смерть бійця ЗСУ повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Головлікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, де боролися за життя 20-річного українського бійця, раніше повідомляв, що Руслан отримав дуже важке наскрізне черепно-мозкове поранення, в результаті когорого він впав у кому. Поруч з ним під час смерті знаходився батько.

Українці висловлюють масові співчуття рідним загиблого українського захисника.

"Знову біль, біль, біль ... Він не вщухає ... Щирі співчуття рідним і близьким ... Тримайтеся, ми з Вами, ділимо біль за кожного Героя, який пішов тримати Небо, бо витримати біль одному - неможливо ...","Адже це дійсно важкий біль для його батьків, які і не думали і не гадали ховати свою в любові виховану дитину в 20 років(((","Знову велике горе, знову дитина загинула за нас, але на жаль на превеликий жаль, ніхто з "високопоставлених осіб" так і не дізнається, ким був цей хлопчина, тому що гроші затуманили розум ... Єдине, що втішає, що на всіх буде суд Божий .... Прости нас, Руслан, і спочивай в обіймах Господа",- співчувають батькам загиблого українського військового українці в соцмережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали фото бійця ЗСУ, героїчно загиблого на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?