Порошенко публічно "запустив" Антикорупційний суд в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко публічно "запустив" Антикорупційний суд в Україні

Порошенко публічно "запустив" Антикорупційний суд в Україні
Джерело:  online.ua

У вівторок, 26 червня, український президент Петро Порошенко публічно підписав закон про запуск Антикорупційного суду в Україні. Закон був підписаний перед студентами-випускниками Київського інституту міжнародних відносин.

Відео публічного підписання закону про запуск Антикорупційного суду в Україні було опубліковано на сторінці Порошенка в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Упевнений в тому, що сьогодні ця наша зустріч повинна запам'ятатися. Я прийняв рішення, що сьогодні саме тут ми повинні підписати Закон про запуск Антикорупційного суду", - сказав український гарант перед підписанням важливого закону.

Він нагадав, що цей закон Верховна Рада прийняла в найкоротші терміни. А полягає закон всього з двох статей, перша з яких говорить про те, що Антикорупційний суд в Україні повинен бути створений, а в другій статті зазначено, що місце знаходження, територіальна юрисдикція і статус суду визначаються Законом "Про Вищий антикорупційний суд".

Слід зазначити, що закон про запуск Антикорупційного суду в Україні є технічним. Цим документом президент дав доручення Кабміну та іншим органам влади забезпечити створення Антикорупційного суду і його функціонування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Верховна Рада оприлюднила текст закону про запуск Антикорупційного суду в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?