Путін не віддасть: Макаревич висловився про долю окупованих Криму і Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін не віддасть: Макаревич висловився про долю окупованих Криму і Донбасу

Путін не віддасть: Макаревич висловився про долю окупованих Криму і Донбасу
Джерело:  Ехо Москви

Відомий російський музикант Андрій Макаревич, який неодноразово критикував путінський режим, поділився своєю думкою щодо майбутнього окупованих Криму і Донбасу. Він вважає, що війна на сході України поступово вщухне, а анексований Крим Путін ніколи не віддасть.

З такою заявою Макаревич виступив в інтерв'ю "Ехо Москви", передає ONLINE.UA.

Лідер групи "Машина часу" вважає, що за останні чотири роки тема анексії Криму вже сильно набридла російському суспільству. При цьому він переконаний, що окупація півострова була абсолютно непотрібною Росії.

"На мій погляд, це неймовірна наївність. Якби ми жили 300 років тому, я б ще розумів цей задум - чим у держави більше території, тим воно сильніше. Вже давно не так. Вже, як в анекдоті, розумом треба увагу залучати, а не територіями", - пояснив свою позицію по Криму Макаревич.

Що стосується Донбасу, то музикант переконаний, що російська присутність на сході України поступово "зійде нанівець", а окуповані території повернуться до складу своєї країни.

"Я думаю, що участь РФ у військових діях в Донецьку і Луганську буде в'янути, в'янути і так непомітно зійде нанівець. Я на це сподіваюся. Крим Путін ніколи віддасть, звичайно. На жаль, це так", - підсумував музикант.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Макаревич в черговий раз висміяв режим Путіна в Росії після скандалу з нецензурною лайкою актора Роберта Де Ніро на адресу Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?