Стало відомо, що обговорювали Порошенко та генсек НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, що обговорювали Порошенко та генсек НАТО

Стало відомо, що обговорювали Порошенко та генсек НАТО
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом: сторони обговорили необхідність розміщення миротворчих сил ООН на Донбасі.

Про це український глава повідомив у Twitter, передає ONLINE.UA.

Порошенко зазначив, що вони з генсеком Альянсу поговорили по телефону, обговорили ситуацію на Донбасі і важливість розміщення там багатонаціональних миротворчих сил під мандатом ООН.
Український лідер додав, що йшлося також і про підготовку до участі України в заходах у рамках Саміту НАТО у Брюсселі у липні.

Зазначимо, що раніше Верховна Рада підтримала у другому читанні президентський законопроект №8068 "Про національну безпеку України".

"Цей закон важливий для боротьби з російською агресією, реформи сектору безпеки, а також є суттєвим кроком на шляху України до НАТО",  — підкреслив спікер Ради Андрій Парубій.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що мріє про дві речі, а саме -  про вступ країни до Європейського Союзу та НАТО до 2030 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?