Під Києвом п’яний помічник нардепа стріляв у дитину: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом п’яний помічник нардепа стріляв у дитину: з'явилися подробиці

Під Києвом п’яний помічник нардепа стріляв у дитину: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У місті Вишневе Київської області п’яний помічник нардепа поранив з травматичної зброї 14-річного хлопчика.

Про це "Українській правді" повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало, передає ONLINE.UA.

Джерела ЗМІ у правоохоронних органах розповіли, що затримали за стрілянину чоловіка на прізвище Штанько. Вказано, що він є помічником на громадських засадах нардепа від БПП Юлія Мамчура.

"Хлопці грали у футбол. Чоловік, що перебував у нетверезому стані поранив хлопця 14 років. Поранення у ногу. Наразі невідомо достовірно, чи він зробив це навмисно, чи з необережності", - сказав Тракало.

 Також зазначається, що пістолет для відстрілу гумовими кулями вилучили. За даним фактом відкрито кримінальне породження за статтею 296 – хуліганство – ККУ".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вночі з 23 на 24 червня в Оболонському районі Києва сталася смертельна подія — власник ресторану влаштував стрілянину по відвідувачах. В результаті інциденту загинув один чоловік, ще один з пораненнями був госпіталізований.

Правоохоронці повідомили, що у власника ресторану з відвідувачами виник конфлікт, який призвів до стрілянини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?