Люблю Київ: Ані Лорак несподівано приїхала в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Люблю Київ: Ані Лорак несподівано приїхала в Україну

Люблю Київ: Ані Лорак несподівано приїхала в Україну
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ані Лорак здивувала шанувальників несподіваною появою в Києві. Артистка, яка поїхала в Росію, де веде активну творчу діяльність, похвалилася відпочинком з друзями на яхті в водах Дніпра.

Відповідні фото Ані Лорак обуліковала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У коментарях до фотографій з Києва Ані Лорак написала, що дуже любить українську столицю і своїх рідних і близьких людей, з якими провела час на Дніпрі.

"На душі світло, коли поруч рідні та близькі! Люблю Київ! Люблю моїх друзів!"- написала Лорак.

Українці по-різному відреагували на несподівану появу Ані Лорак в Києві. Вони вважають, що співачка - зрадниця, яким не місце в Україні, а інші в черговий раз захопилися артисткою, висловивши надію на її концерт в Києві.

"Кароліночка, забудь про Україну ..... Для тебе це не місце. Там немає твоїх улюблених нагород. Ти стала чужою в рідній країні", "Де Київ, а де ви? У Москві постійно. Видно любов дуже сильна", " Ласкаво просимо! Ради бачити Вас щасливими в рідному місті! Благополуччя і здоров'я Вам і Вашій родині! Любимо Вас дуже","Красуня наша! з нетерпінням чекаємо на тур по Україні","Вас, природно, не люблять лише ті, хто і до вашого творчості в Росії не любив)) А я рада, що Ані затребувана всюди!!", - коментують користувачі мережі фото Ані Лорак, зроблені в Києві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі розкритикували новий кліп Ані Лорак, запідозривши співачку в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?