Названа ймовірна ціна нового iPhone X
Категорія
Технології
Дата публікації

Названа ймовірна ціна нового iPhone X

Названа ймовірна ціна нового iPhone X
Джерело:  online.ua

Аналітик компанії Morgan Stanley назвав ймовірні ціни на майбутні iPhone 2018 року, заявивши, що вартість топової версії "яблучного" смартфона стартуватиме від 999 доларів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Phone Arena.

ЗМІ зазначає, що середня версія, яка ястане "сиквелом" iPhone X, була раніше оцінена експертами в 799 доларів. Що стосується базової версії з ЖК-дисплеєм, то її ціна коливатиметься в межах від 699 до 769 доларів.

"Однак підсумкова цифра все ж залежатиме від прогнозованого обсягу продажів. Є ймовірність того, що ціни на гаджети будуть дещо вищі - 1099, 999 і 799 доларів відповідно", - сказано в повідомленні.

Представники компанії наголосили, що в Apple помітили небажання людей платити більше, навіть якщо мова йде про флагман. Саме тому подальше зростання ціни на гаджети не надто бажане для самого виробника.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що к итайська компанія Xiaomi створила бюджетний смартфон Redmi 6 Pro із "зовнішністю" iPhone X.  Як зазначають ЗМІ, штучний інтелект і сканер обличчя стали головними особливостями гаджета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?