Колишній мільйонер та екс-чоловік зірки "Гри престолів" став жебраком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишній мільйонер та екс-чоловік зірки "Гри престолів" став жебраком

Колишній мільйонер та екс-чоловік зірки "Гри престолів" став жебраком
Джерело:  online.ua

У Великій Британії, в місті Лідс, на вулиці був помічений Пітер Лофран, колишній мільйонер та екс-чоловік зірки "Гри Престолів" Ліни Хіді: він грав на гітарі та просив милостиню.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

ЗМІ зазначає, що 39-річний Лофран знаходиться в дуже скрутному становищі.

"Лофран до весілля з Хіді жив у Голлівуді і був мільйонером. Однак останнім часом його фінансове становище різко погіршилося. Відомо, що Лофран і Хіді одружилися в 2007 році, а в 2010 році у них народився син. Через рік подружжя подало на розлучення, після чого почався тривалий судовий процес",- сказано в повідомленні.

Видання пише, що друзі Лофрана після цього створили сторінку на сайті GoFundMe, де просили всіх небайдужих оплатити витрати чоловіка на суд.

Як повідомляв ONLINE.UA, у суботу, 23 червня, відбулося довгоочікуване весілля зірок серіалу "Гра престолів" Кіта Герінгтона і Роуз Леслі.  Урочистості відбувалися в Шотландії, на батьківщині нареченої, в замку її батька, розташованому недалеко від Абердіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?