Популярна російська група раптово скасувала концерт в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярна російська група раптово скасувала концерт в Україні

Популярна російська група раптово скасувала концерт в Україні
Джерело:  online.ua

Російська рок-група "Звери" раптово скасувала свій концерт в Києві, який повинен був відбутися на фестивалі Atlas Weekend 2018. Музиканти не розкрили причини своєї відмови виступати в Україні, зазначивши лише, що їм було важко піти на цей крок.

Про скасування концерту в Україні повідомляється на офіційній сторінці групи "Звери" в соцмережі, передає ONLINE.UА.

У коментарі до оголошення музиканта написали, що скасування їхнього концерту в Києві пов'язано з "непрофесійним підходом приймаючої сторони". Вони висловили сподівання, що в недалекому майбутньому їм вдасться виступити перед українцями.

Слід відзначити, що на офіційному сайті Atlas Weekend 2018 інформація про скасування концерту групи "Звери" відсутня. Прі цьому шанувальники рок-групи масово обурюються раптовою відміною виступу музикантів на фестивалі, який буде проходити в Києві з 3 по 8 липня.

"Ребятушки, це остаточно? Або можна сподіватися на маленьке диво?", "Не красиво чините. Всі організаційні питання з організаторами потрібно з'ясовувати до офіційного анонса виступу", "Як ??? Це найгірша новина! Я так чекала вашого концерту. .. ",- пишуть українці в соцмережах, коментуючи рішення групи "Звери" не їхати на Atlas Weekend 2018 у Київ.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років як живе в Росії і не дає концерти в Україні, зробила гучну заяву про повернення додому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?