Єва Лонгорія зворушила новими ніжними фото з новонародженим сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Єва Лонгорія зворушила новими ніжними фото з новонародженим сином

Єва Лонгорія зворушила новими ніжними фото з новонародженим сином
Джерело:  online.ua

Зірка Голлівуду Єва Лонгорія продовжує радувати шанувальників зворушливими фото з новонародженим сином, якого 43-річна актриса народила 19 червня в одній з клінік Лос-Анджелеса. На цей раз новоспечена мама показала ніжний знімок, на якому відображені крихітні ніжки малюка в руках його батьків.

Відповідне фото Єва Лонгорія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Даний знімок актриса підписала словами подяки на адресу медичного центру, в якому народився її первісток.

"Люблю цю фотографію, тому що нагадує мені про те, що Сантьяго виросте, але назавжди залишиться моєю дитиною", - додала Єва.

Нагадаємо, новонароджений малюк став першою дитиною Єви Лонгорії. Він з'явився на світ в одній з кращих клінік Лос-Анджелеса. Первісток 43-річної зірки серіалу "Відчайдушні домогосподарки" народився з вагою трохи більше 3 кг. Актриса і її чоловік Хосе Антоніо Бастон вирішили назвати малюка Сантьяго Енріке.

Відразу ж після пологів Єви Лонгорії в мережі показали перший ексклюзивний знімок новоспеченої мами з малюком. Це фото було опубліковано виданням Hola.

При цьому сама актриса також не приховує свого новонародженого сина від шанувальників. Після виписки додому з пологового будинку вона опублікувала в соцмережі фото Сантьяго зі своїм чоловіком - вони обидва одягнені в зелені футболки, на підтримку збірної Мексики, яка бере участь в ЧС-2018 в Росії. У маленького Сантьяго на спині навіть красується напис "soy mexico" - "Я мексиканець".

Цей знімок не залишив байдужим навіть самого Девіда Бекхема, який є давнім другом родини Єви Лонгорії.

"Краще фото на світі. Я такий радий за вас, хлопці. Яка приголомшлива фотографія і відмінний момент для гордості Єви", - прокоментував Бекхем знімок.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що відома українська зірка Олена Шоптенко стала мамою в перший раз. Зірка "Танців з зірками" народила сина, якого назвали Олексієм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?