Погода на День Конституції 2018 в Україні: прогноз погоди на ONLINE.UA
Категорія
Україна
Дата публікації

Погода на День Конституції 2018 в Україні: прогноз погоди на ONLINE.UA

Погода на День Конституції 2018 в Україні: прогноз погоди на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

З нагоди Дня Конституції 2018, в українців будуть чотириденні канікули з 28 червня по 1 липня, але погода на цих святкових вихідних радувати не буде. По всій території країни очікуються сильні дощі з грозами, при цьому температура в деяких регіонах досягатиме + 35°C. Точний прогноз погоди на День Конституції 2018 читайте на ONLINE.UA.

У четвер, 28 червня, в День Конституції України, дощі очікуються на всій території країни, крім Херсона, Запоріжжя і Донецька. Найбільш прохолодно буде в західних областях країни - в Луцьку, Житомирі, Івано-Франківську, Ужгороді, Чернівцях, Хмельницькому, Рівному та Тернополі. Там температура повітря опуститься до +22...+ 25°C вдень, а вночі до +14...+ 17°C.

На півночі і в центрі України на День Конституції також очікуються короткочасні дощі з грозами. При цьому там буде жарко - вдень до +32°C, а вночі - до +22°C. У Миколаєві і Одесі в святковий вихідний також очікується "мокра" погода, але температура повітря сягатиме +34°C і не опускатиметься нижче + 23°C вночі.

Погода в Києві на День Конституції 2018 теж не порадує мешканців і гостей української столиці. 28 червня в Києві буде дощ на протязі всього дня, але буде тепло - до +30°C, а вночі - до +20°C.

Прогноз погоди в Україні на 28 червня

У п'ятницю, 29 червня, погода в Україні буде спекотною, але дощовою. У західних областях синоптична ситуація не покращиться в порівнянні з четвергом. Там будуть йти дощі з грозами, але температура повітря підвищиться на кілька градусів, до +24...+26 C. У курортному регіоні, в Одеській, Миколаєвській та Херсонській областях також буде сиро, але тепло - дощі очікуються вдень і вночі, температура повітря триматиметься на позначці +32...+34°C.

У Києві, 29 червня, погода не зміниться. У другій святковий вихідний з нагоди Дня Конституції в українській столиці очікуються дощі, які триватимуть до кінця тижня. У суботу, 30 червня, в Києві значно похолодає - температура повітря опуститься до +21...+23 C в денний час і буде зберігатися на цих відмітках вночі.

Прогноз погоди в Україні на 29 червня

У суботу, 30 червня, значне похолодання до +19...+22°C очікується також в західних областях і на півночі України, в Рівненській, Житомирській, Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях. Висока температура повітря в Україні в третій святковий вихідний день зберегатиметься тільки в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі, але вночі і вдень там, як і раніше, будуть йти дощі.

Прогноз погоди в Україні на 30 червня

У перший день другого літнього місяця, 1 липня, дощі почнуть поступово залишати Україну. В останній святковий вихідний, в неділю, вигляне сонце на півдні і сході України. При цьому виснажливої спеки не передбачається - стовпчики термометрів не перевищуватимуть +25...+ 28°C вдень, вночі температура повітря складе +17...+19°C.

У Києві погода 1 липня буде прохолодною і сирою. Очікується невеликий дощ. Температура повітря не перевищуватиме + 19°C вдень і +14°C вночі. Такою же погода в неділю буде на півночі та заході України. Там вночі очікується похолодання до +8... +10°C, а вдень повітря прогріється лише до +16...+18°C.

Прогноз погоди в Україні на 1 липня

Раніше ONLINE.UA повідомляв, які заходи заплановані в різних містах України на День Конституції 2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?