Гройсман запропонував альтернативу "Північному потоку-2"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман запропонував альтернативу "Північному потоку-2"

Гройсман запропонував альтернативу "Північному потоку-2"
Джерело:  online.ua

Український прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна пропонує європейським споживачам надійний і захищений спосіб постачання газу – на противагу російському проекту "Північний потік-2", який є "новим видом гібридної зброї".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Уряду.

"Це не просто газопровід. Це новий вид гібридної зброї, яка поставить в залежність всі країни - споживачі. Україна пропонує захист і надійне постачання газу до європейських споживачів", - сказав Гройсман.

Зазначимо, що голова Кабміну провів зустріч з прем’єр-міністром Данії Ларсом Люкке Расмуссеном, який вважає, що питання будівництва російського газопроводу Nord Stream-2 в обхід газотранспортної системи України потрібно винести на обговорення на загальноєвропейський рівень.

"Расмуссен запропонував винести обговорення проекту на загальноєвропейський рівень, з метою серйозно і зважено проаналізувати всі ризики і роль України як транзитера палива", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прем’єр-міністр Данії Ларс Расмуссен заявив, що проект "Північний потік-2" має серйозний політичний вплив на процесі всередині Європи. Він також додав, що декілька разів обговорював це питання з канцлеркою ФРН Ангелою Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?