Верховний суд США підтримав скандальний указ Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Верховний суд США підтримав скандальний указ Трампа

Верховний суд США підтримав скандальний указ Трампа
Джерело:  online.ua

Верховний суд США підтримав указ американського лідера Дональда Трампа про обмеження в’їзду громадянам 5 мусульманських країн.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Зазначимо, що саме це рішення остаточно підтвердило останню версію введеної заборони на в’їзд. В Білому домі заявили, що її розробили в рамках національної безпеки країни. Відомо, що у Верховному суді не згодні з думкою політичних експертів про те, що подібний указ дискримінує мусульман та є перевищенням влади.

"Сьогоднішній вирок Верховного Суду - це величезна перемога американського народу та Конституції. Це рішення є також моментом величезної підтримки після кількох місяців істеричних коментарів від засобів масової інформації та політиків-демократів, які відмовляються робити те, що потрібно для забезпечення нашого кордону та нашої країни", - заявив Дональд Трамп.

В указі зазначається, що в’їзд до США заборонено громадянам Сирії, Ірану, Лівії, Ємену, Сомалі та частково обмежено для громадян Венесуели і Північної Кореї.

Підкреслимо,  що інші суди визнавали заборону Трампа про обмеження в’їзду неконституційною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський лідер Дональд Трамп порівняв нелегальних мігрантів із "загарбниками, які намагаються ввірватися в США", а також заявив, що їх потрібно негайно депортувати до країн, звідки вони приїхали, без будь-якого судового процесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?