Юна українська гімнастка тріумфально перемогла на міжнародному турнірі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Юна українська гімнастка тріумфально перемогла на міжнародному турнірі

Юна українська гімнастка тріумфально перемогла на міжнародному турнірі
Джерело:  online.ua

Українська гімнастка Христина Погранична викликала фурор на міжнародному турнірі з художньої гімнастики Istanbul Rhythmic Cup, що проходив у Туреччині. Представниця юніорської збірної України завоювала всі п'ять золотих медалей з п'яти можливих в змаганнях у своїй категорії та стала тріумфатором турніру.

Відео виступу Христини Погранична на Istanbul Rhythmic Cup було опубліковано прес-службою НОК України в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що Христина Погранична посіла перше місце в багатоборстві, у вправах з обручем, м'ячем, булавами та стрічкою. У всіх цих категоріях вона отримала золоті медалі. Крім тріумфальної перемоги, Погранична стала Міс турніру.

Слід зазначити, що на турнірі Istanbul Rhythmic Cup посіла друге місце ще одна українка - Анастасія Кузнєцова. Володаркою бронзи на даних змаганнях стала гімнастка з Росії Ангеліна Гільдт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 17-річна українська спортсменка Дарина Білодід тріумфально завоювала Кубок Європи з дзюдо в Словенії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?