Інстаграм запускає довгоочікувану функцію для спілкування без мобільного зв'язку
Категорія
Технології
Дата публікації

Інстаграм запускає довгоочікувану функцію для спілкування без мобільного зв'язку

Інстаграм запускає довгоочікувану функцію для спілкування без мобільного зв'язку
Джерело:  online.ua

У популярному мобільному сервісі Instagram з'явиться довгоочікувана функція відеодзвінка. За допомогою нового відеочату користувачі зможуть спілкуватися без використання мобільного зв'язку.

Про нововведення повідомляється на сайті Instagram, передає ONLINE.UA.

Відеочат Instagram буде доступний для користувачів iOS і Android. Він буде багатофункціональним. Відзначається, що в дзвінку зможуть брати участь до чотирьох чоловік, а на вкладці пошуку розробники сервісу додадуть тематичні канали Explore, які допоможуть швидше знаходити пости по інтересам.

У відеочаті Інстаграм також буде можливість одночасно розмовляти і виконувати інші завдання в додатку. Наприклад, відправляти повідомлення і фотографії в Direct, переглядати свій канал, публікувати історію та багато іншого.

Також з новою функцією відеодзвінка в Інстаграм з'являться нові ефекти камери, розроблені співачкою Аріаною Гранде, порталом BuzzFeed і Національною баскетбольною асоціацією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що штучний інтелект Facebook навчили "відкривати" очі користувачам соцмережі на невдалих фотографіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?