У Великій Британії провели унікальну операцію з відтворення статевого органу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Великій Британії провели унікальну операцію з відтворення статевого органу

У Великій Британії провели унікальну операцію з відтворення статевого органу
Джерело:  Daily Mail

Британські медики подарували можливість ще одному чоловікові шанс на повноцінне сексуальне життя. Вони впровадили 44-річному Ендрю Уордлу, який народився без статевого органу, бионический пеніс, який відтворили за допомогою шкірного покриву, м'язів і нервових закінчень, взятих з лівої руки і ноги.

Про унікальну операцію в Великій Британії повідомляє Daily Mail, передає ONLINE.UA.

На даний час щасливий пацієнт проходить курс реабілітації після впровадження імпланта і готується до першого в своєму житті статевого контакту. Він радіє тому, що лікарі подарували йому нову життя і з нетерпінням чекає моменту, коли зможе вперше зайнятися сексом зі своєю дівчиною, з якою зустрічається багато років.

Ендрю Уордл з коханою жінкою (фото - dailymail.co.uk)

"Я прекрасно розумію, що тепер я напівробот. Зате я зможу бути на висоті, навіть коли буду п'яний", - не приховує емоцій британець, коментуючи результати операції.

Імплант статевого органу обійшовся в 50 тисяч фунтів стерлінгів. Орган оснащений спеціальним насосом і кнопкою, при натисканні на яку досягається ерекція. На першому етапі чоловікові доведеться почекати 1,5 місяці до першого сексуального контакту і пройти спеціальний тест, в ході якого йому треба буде протягом 10 днів відчувати ерекцію.

Медики відзначили, що Ендрю Уордл народився з дуже рідкісною патологією, яка зустрічається у одного з 20 млн чоловік. У нього була екстрофія сечового міхура - було присутнє одне яєчко, але був відсутній статевий орган.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американські медики з Медичної школи Університету Джона Хопкінса провели першу в світі операцію з повної пересадки статевих органів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?