Камінг-аут та ЛГБТ: що чекати глядачам від нових фільмів Marvel
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Камінг-аут та ЛГБТ: що чекати глядачам від нових фільмів Marvel

Камінг-аут та ЛГБТ: що чекати глядачам від нових фільмів Marvel
Джерело:  online.ua

Кіностудія Marvel заявила, що в нових фільмах глядачі зможуть побачити героїв з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Окрім того, зазначається, що деякі з уже відомих надлюдей здійснять камінг-аут.

Про це повідомив голова студії Кевін Файгі, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що раніше зірка фільму "Тор: Рагнарок" Тесса Томпсон, яка зіграла Валькірію, розповіла, що її героїня в цій картині – бісексуальна.

"Вона бі. І так, її не хвилює, що про неї думають чоловіки. Яка радість — грати її!" – сказано в повідомленні акторки.

Також відомо, що для цього фільму була знята сцена, в якій показується, як жінка залишає спальню Валькірії. Однак вона була вирізана з фінального монтажу картини. Тесса додала, що це були далеко не єдині натяки на сексуальну орієнтацію її героїні.

Схожу сцену можна було побачити і в "Чорній пантері", однак епізод також не потрапив до остаточної версії.

"Актриса Флоренс Касумба, яка зіграла в блокбастері Айо, зазначила, що в одній зі сцен її героїня фліртувала з героїнею Окоє, яку зіграла Данай Джекесай Гуріра", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, авторитетне американське видання The USA Today опублікувало рейтинг топ-11 серіалів, присвячених супергероям зі всесвіту Marvel.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?