Екс-секретар Піскуна продає маєток Кардашьян за рекордну суму
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-секретар Піскуна продає маєток Кардашьян за рекордну суму

Екс-секретар Піскуна продає маєток Кардашьян за рекордну суму
Джерело:  online.ua

Екс-секретар генпрокурора України Святослава Піскуна Марина Актон має намір продати колишній маєток Кім Кардашьян і Каньє Веста.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

Вказано, що жінка планує продати його трохи дорожче, ніж заплатила за будинок рік тому - за 18 мільйонів доларів.

"Площа маєтку - дев'ять тисяч квадратних метрів. Він має шість спалень, вісім ванних кімнат, а також патіо з басейном і сучасне оснащення", - сказано в повідомленні.

За попередньою інформацією, прийняла таке рішення, щоб придбати маєток більшої площі.

"Будинок продається за 18 мільйонів доларів, повністю з Bugatti і Fendi мебльований. Студія з апаратурою Abbey Road Beatles також вбудована. Я зап исала там нову пісню, яка вийде у вересні цього року. На жаль, поки без кліпу, тому що маю інші клопоти" , - зазначила Марина.

Фото з відкритих джерел 

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська зірка Кім Кардашьян зустрілася з президентом США Дональдом Трампом для обговорення тюремної реформи.  Відомо, що Кардашьян хотіла просити Трампа помилувати 63-річну Еліс Мері Джонсон, яка відбуває довічне покарання за торгівлю наркотиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?