Велика різниця: Джонсон порівняв вибори в Україні та РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Велика різниця: Джонсон порівняв вибори в Україні та РФ

Велика різниця: Джонсон порівняв вибори в Україні та РФ
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон порівняв вибори в Україні та РФ, зазначивши, що між ними є величезна різниця. Також дипломат підкреслив, що має позитивні сподівання щодо демократичного розвитку України.

Про це він заявив у виступі на конференції щодо реформ в Україні, яка відбувається в Копенгагені, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правд у".

Джонсон нагадав , що наступного року в Україні відбудуться парламентські та президентські вибори і багато хто занепокоєний через невизначеність які вони несуть. Він зазначив, що в цьому потрібно бачити тільки позитив.

 "Результати виборів в Україні справді неясні, і це фундаментальна відмінність України від їх великого сусіда, де результати добре відомі більше ніж за рік!",- наголосив він, викликавши оплески в залі.

Окрім того, дипломат заявив, що задоволений перебігом реформ в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше  голова МЗС Великої Британії Борис Джонсон заявив про ймовірність того, що наказ отруїти колишнього шпигуна ГРУ РФ Сергія Скрипаля віддав особисто російський президент Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?