Камбербетч перевтілиться у відомого політика в новому фільму про Brexit
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Камбербетч перевтілиться у відомого політика в новому фільму про Brexit

Камбербетч перевтілиться у відомого політика в новому фільму про Brexit
Джерело:  online.ua

Відомий актор Бенедикт Камбербетч виконає головну роль у політичній драмі про вихід Великої Британії з Європейського Союзу - "Брекзит".

Про це повідомляє "112. Україна", передає ONLINE.UA.

"У мережі з'явився перший кадр зі зйомок картини, який показує артиста в несподіваному для нього образі політика Домініка Каммінгса. Саме останній став ідейним натхненником виходу країни з ЄС.Користувачі відзначають, що новий образ 41-річного актора дуже нагадує зовнішність Каммінгса. При цьому видно, що над іміджем артиста багато попрацювали гримери", - сказано в повідомленні.

Як пише ЗМІ, цей фільм розповість про політиків, які будуть самовіддано боротися за симпатію суспільства. Це їм потрібно, щоби схилити англійців до голосування за вихід країни з Європейського Союзу.

Точна дата прем'єри картини не невідома, однак телевізійна прем'єра фільму відбудеться цьогоріч.

У фільм також можна буде побачити Рорі Кіннера ("Скайфолл", "Чорне дзеркало"), який виконає роль директора з комунікацій Крейга Олівера. Роль виконавчого директора кампанії за вихід з ЄС, Vote Leave Меттью Елліотта виконає Джон Хеффернан ("Корона"). А в міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона перевтілиться на екрані Річард Гоулдинг ("Залізна леді"). Режисером драми - Тобі Хейнз.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий американський актор Рассел Кроу з’явиться в новому американському серіалі в ролі скандального журналіста і засновника Fox News Роджера Ейлса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?