Підводні танки: Міноборони показало видовищне відео тренувань ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Підводні танки: Міноборони показало видовищне відео тренувань ЗСУ

Підводні танки: Міноборони показало видовищне відео тренувань ЗСУ
Джерело:  online.ua

Міноборони проводить навчання ЗСУ з територіальної оборони "Північна фортеця-2018", в рамках яких танкові бригади відпрацьовують подолання водних перешкод по дну і понтонних переправах.

Видовищне відео танкових навчань ЗСУ було опубліковано прес-службою Міноборони в мережі, передає ONLINE.UA.

У кадрі показано, як танкові бригади оперативного командування "Північ" відпрацьовують навики подолання водних перешкод. На даний момент вчення тривають. Бійці ЗСУ відточують майстерність, щоб гідно застосувати свої навички в реальних боях проти ворога.

У Міноборони України також підкреслили, що всі танкові екіпажі під час подолання водних перешкод з поставленими завданнями "впоралися добре".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що шведські танкісти високо оцінили досвід ЗСУ в боях на Донбасі, який українські військові продемонстрували на міжнародному турнірі Tank Challenge в Німеччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?