ЧС-2018 в Росії: Ліонель Мессі поставив новий рекорд на мундіалях
Категорія
Спорт
Дата публікації

ЧС-2018 в Росії: Ліонель Мессі поставив новий рекорд на мундіалях

ЧС-2018 в Росії: Ліонель Мессі поставив новий рекорд на мундіалях
Джерело:  online.ua

Аргентинський футболіст Ліонель Мессі став новим рекордсменом по успішним обведенням на чемпіонатах світу. Він побив аналогічне досягнення Дієго Марадони - після матчу з Нігерією на ЧС-2018 у Мессі стало 107 обведеннь, а у Марадони на всіх мундіалях налічується 105.

Про новий рекорд Мессі написали в Twitter-аккаунт OptaJean, передає ONLINE.UA.

Статисти підрахували, що починаючи з 1966 року Дієго марадона провів на всіх чемпіонатах світу 105 обведеннь, а у Мессі після останньої гри стало на два обведення більше.

Також на матчі між збірними Аргентини і Нігерії Ліонель Мессі досяг ще одного рекорду - він став третім аргентинцем, кому вдавалося забивати голи на трьох різних чемпіонатах світу. До цього три результативних мундіаля проводили Дієго Марадона і Габріель Батістута.

Нагадаємо, 26 червня в рамках ЧС-2018 Аргентина перемогла Нігерію з рахунком 2:1 і пройшла в плей-офф. В 1/8 фіналу суперниками аргентинців стануть французи. Матч між збірними Аргентини і Франції відбудеться 30 червня в Казані.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кріштіану Роналду на ЧС-2018 розвинув найбільшу швидкість в історії футболу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?