Не дякуйте: ще один голлівудський актор жорстко розкритикував Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не дякуйте: ще один голлівудський актор жорстко розкритикував Трампа

Не дякуйте: ще один голлівудський актор жорстко розкритикував Трампа
Джерело:  online.ua

Популярний голлівудський актор Джим Керрі намалював і опублікував в мережі обкладинку журналу Time, на якій зображений американський лідер Дональд Трамп, який б'є маленьку дитину.

Зображення зірка оприлюднила в Twitter, передає ONLINE.UA.

В такий оригінальний спосіб Керрі відреагував на обкладинку видання, де був розміщений колаж з фотографій Трампа і маленької мексиканки, яка плакала. На обкладинці Time було написано "Ласкаво просимо в Америку", а на малюнку Керрі — "Ось твої правові гарантії".

Фото - time.com

Фото - twitter.com/JimCarrey

"Я виправив скандальну обкладинку Time. Так набагато краще. Не дякуйте", - прокоментував свій малюнок актор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  знаменитий голівудський актор Роберт Де Ніро жорстко розкритикував президента США Дональда Трампа ,  назвавши його "дурнем", "собакою" та "свинею". За словами актора, глава Білого дому є "артистом-лайном і шавкою, якій плювати на все, він думає, що грає з народом, але при цьому не платить податків".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?