Ждуни сезону 2018: в мережі знову сміються над показовими фото з окупованого Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Ждуни сезону 2018: в мережі знову сміються над показовими фото з окупованого Криму

Ждуни сезону 2018: в мережі знову сміються над показовими фото з окупованого Криму
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували нові фото з окупованого Криму, на яких показали місцевих мешканок, які з надією очікують туристів, щоб здати їм в оренду свої квартири. Користувачів мережі насмішив цей знімок - вони порівняли незадоволених кримчанок з популярним інтернет-мемом Ждуном.

Нові показові фото з окупованої курортної Ялти були опубліковані у соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Свідки Вови", "Путін, введи сезон", "Камені з неба не летять? Нехай сидять і чекають путят", "Пікет якийсь ... не дуже одиночний", "Нехай чекають! Я і після звільнення не поїду в Крим, щоб зрадників годувати","Тепер в Криму мертвий сезон круглий рік ...) ", - коментують нове красномовне фото користувачі мережі.

Слід зазначити, що це не перші фото, які говорять про зрив туристичного сезону в окупованому Криму. Раніше в мережі публікували фото порожніх пляжів Судака, де навіть на вихідних немає напливу людей, а також курортного Піщаного, розташованого в Бахчисарайському районі, де не тільки на пляжі, але і на дитячому майданчику людей дуже мало.

Раніше ONLINE.UA публікував красномовні фото порожніх пляжів окупованого Криму, на яких видно, що туристичний сезон 2018 році зірваний на всіх курортах півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?