Ми будемо боротися: Дуда розповів про відносини з Кремлем
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми будемо боротися: Дуда розповів про відносини з Кремлем

Ми будемо боротися: Дуда розповів про відносини з Кремлем
Джерело:  online.ua

Польський лідер Анджей Дуда заявив, що Польща підтримує збереження санкцій проти Росії, а також виступає проти перезавантаження будь-яких відносин з Кремлем.

Про це він розповів після розмови з президентом Латвії у Ризі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на PAP.

"Ми будемо боротися, будемо блокувати будь-які дії, що мають на меті призвести до якогось перезавантаження в стосунках з Росією"- заявив він.

Окрім того, Дуда додав, що дуже важливо зберегти діалог з російською стороною.

 "Ми абсолютно не є прихильниками того, щоб ізолювати Росію, ми не виступаємо за те, щоб її закрити"- зазначив він.

 Польський лідер наголосив, що Росія повинна проявляти добру волю, повинна показати, що вона хоче вступити в серйозні переговори про встановлення миру та стабілізації ситуації.

"На жаль, сьогодні вона агресор - і це факт", - сказав Дуда.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше п резидент Польщі Анджей Дуда заявив, що з точки зору безпеки і наближення саміту НАТО у Брюсселі важливо, щоб нормально запрацювала комісія Україна-НАТО.  Він також додав, що це стосується і роботи комісії НАТО-Грузія. Дуда вважає, що дуже важливо реалізувати амбіції України та Грузії, які в майбутньому хочуть вступити до НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?